Daar ben ik weer

Hoe komt het toch dat als je eenmaal een website hebt, je er niet toe komt om de site te onderhouden. Voor mij genoeg redenen. Zeker de opkomst van sociale media. Wat communiceer je waar en hoe vaak. Ook de veranderingen in mijn fotografieleven spelen mee. Van fotojournalist bij de krant naar fotograaf voor diverse organisaties, docentschap, en nieuw werk op het gebied van sociale kunst en fotografieprojecten. Geef dat maar eens vorm op een website. Toch geen excuus toch?!

NU ik ga ermee aan de slag. Heb er zin in. Om nieuw en ook nog oud werk te laten zien. Om ook mijn schilderijen te posten die gelinkt zijn aan mijn beelden. Om af en toe hier ook over fotowieven te vertellen.

Dus 1e stap gezet :-)

.

Caroklein-01

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Top